Spill med oss

For å spille i Opus 82 må du beherske et blåseinstrument eller slagverk og ha erfaring med korps eller ensembler på lignende nivå. Vi har blåseorkesterbesetning og spiller musikk i mange ulike sjangre gjennom sesongen. Vi har en god prøvekultur der vi heier på hverandre og bidrar til det musikalske og sosiale felleskapet. Vi jobber både som tutti korps i tillegg til seksjoner og grupper. De fleste instrumentgruppene rullerer på stemmefordeling der det er naturlig.

Prøveperiode og opptak som fast medlem

Det første prosjektet du er med på ser vi som gjensidig prøvetid der vi finner ut om vi spiller godt sammen. Innmelding i korpset blir avklart etter samtale med gruppeleder ved slutten av prosjektet. Et konsertprosjekt har normalt en varighet på fire til 12 uker.

Ledige plasser

  • Slagverk
  • Obo
  • Klarinett
  • Saksofoner (vikar)
  • Euphonium

Øvelser hver uke

Vi øver på tirsdager fra kl. 18.30 til 21.30 i gymsalen på Sandvika videregående skole.

Det går busser og tog til Sandvika, med flere avganger i timen. Toget tar cirka 15 minutter fra Oslo sentrum. Fra stasjonen er det en kort spasertur til øvelokalet. Hvis du kjører bil, kan du parkere i parkeringshuset tilknyttet skolen.

Kontakt oss

Ta kontakt med styret for å få mer informasjon, eller stikk innom og prat med oss en tirsdag når vi øver.